Thursday, March 31, 2011

Girls Generation - Hoot

Uiks! Iols rasa start daripada this week iols nak buat sedikit pembaharuan pada blog iols lah. Iols akan post any latest song yg menjadi fevret iols ataupon apa-apa lagu yg iols tgh addicted.

Kenapa iols pilih hari Jumaat? Mesti ramai yang mempertikaikan kann? Almaklumlah Jumaat kann hari yang mulia so lebih baik buat bicara ilmiah atau yg sewaktu dengannya. Iols sedar ilmu agama iols masih cetek. So daripada iols dicarut & dihentam kerana fakta yang salah adalah lebih baik iols serahkan pada yang pakar. Kalau uols rasa-rasa nak blog berunsur ilmiah di hari Jumaat yang mulia nie uols bolehlah ke blog Imah yerr.


Iols pilih hari Jumaat sebab Jumaat kann last day bekerja ( untuk yang addinch bekerja pada hari minggulah. Bila last dah berkerja dalam seminggu confirm semangat berjimba di hari minggu pon dah berkobar-kobar kann? Apa lagi... Dengarkan lagu agar produktiviti uols addinch terjejas sekaligus menaikkan semangat untuk berjimba di hari minggu. Nampak sangats alasan orang malas nak buat entry hari Jumaat kann? * Matilamak kena carut lepas nie *


So sebagai pembuka tirai, iols perkenalkan girls group fevret iols... Addinch lain & addinch bukan Girls Generation!!! Iols memang kipas-susah-mati Girls Generation nie. Dari first single sampailah the latest one, iols memang minat gila! Tambahan pulak ada Jessica, Sunny & Yoona yang super Kawaii!!!~


Girls Generation latest single ( waktu entry nie ditaip memanglah latest tapi masa uols semua baca alamatnya dah basilah gamaknya ), Hoot! memang super catchy. Seperti biasa jugak dance step diorang sangat-sangat kawaii~ Kalau dulu diorang famous dengan dance Genie, sekarang diorang famous dengan dance arrow & shoot untuk Hoot! Imej diorang pon dah bertukar ke arah retro ala-ala Austin Power & Bond Girls. Oh ya... Choi Siwon dari Super Junior jugak buat cameo dalam video klip Hoot occay! Super hotness! Harus merembes kann?
Occaylah. Iols berangkat setia dulu. Chow Arrivederci~


No comments: